söndag, november 12, 2006

"Sei gwai loo"- night !



Colombia, Sverige, Belgien, Holland är hörs mest och syns mest hela tiden!!



International Exchange day vid UMAC (Universidade De Macau, för er som ALDRIG hänger med)! Ja, man kan känna spritlukten hela vägen til Svearike....


Då var det dags för de 18 olika länderna att presentera sig, ca: 80 utbytesstudenter....i och med att varje land fick runt tusenlappen från UMAC så låg det nära till hands att alla länderna skulle bjuda på just sin speciella spritsort...Sangria (Spanien), Saké (Nippon), Absolut (Sverige), Becks (Tyskland), Stella (Belgien), Holland (Heineken), Portugal och Frankrike (ngn äcklig inhemsk variant från ngt risfält i närheten till Zhuhai ), Colombia (Aquardiente)...e.t.c






Frederic (halvfilippinare/halvfransman pluggar i Oslo) kollar på när Willy gör det han har i blodet, filéar laxen, han kommer ju ändå från Ålesund...fiskrensningsriket!



Sverige somkörde med brödralandet Norge, det bjöds på Absolut Vodka, Mandarin, Citron och Klassiks, till detta bjöds Lax med mörktbröd och filidelphiaost (svenskt?) och köttbullar importerade från Korea...svenskt värre alltså! Det kändes som om det var en Internationell Spritfestival istället för en s.k "InternationalCulture Day"!


En favorit jag körde med med kineserna var "Do U wanna try some Swedish qualitywater?" ....dem fick sig en rejäl chock då en normalkines bara klarar av 1 /20 av vad en normalsvensk gör, spritförgiftningens skakningar var redan på väg på visa av kineserna!









Juan och Sebastian från Bogotá bjuder på Aqcuardiente och andra Colombianska specialiteter...såsom Fylledansen ala Bogotá! Juan är nog inte en människa, jag har aldrig sett ngn som kan dricka 3-4 dagar i rad utan att sova...





George "Joe" (Belgien), mådde riktigt bra då han inte hann sova ngt från förra dagens fest...viktigt med rutin!






Första bilden-->Hüp Holland, DIE ORANGE! Andra bilden --> Jag med Svenska landslagströjan tillsammans med en Sydafrikanska och en Mekanesisk tjej(Mekanes? För er som ADLRIG hänger med, så är en Mekanes en Halvportugis, Halvkines, get it?! )


Helvetet var nära att braka lös när det Svenska ståndet började kasta sina Koreanska köttbullar på Portugiserna... men de snabba kineserna var där och skrek i megafonen..hjälper föga när ett 80 tal utbytesstudenter har sprit i kroppen...thanks UMAC for the sponsorship!

4 kommentarer:

Kongressman sa...

SYKESTE DAGEN PA LENGE!!!
80 drunk exchange students kl3 pa ettermiddagen.
Hahahaha...
Takk UMAC!!!
(ja emre jeg skriver pa norske!)

Joao Pedro Santos sa...

The first picture is excellent!

Ricardo Silva sa...

Tudo bem? Tudo bom? Tudo benzinho?

Where's the picture of the portuguese stand?

Aiaaaa

Emres Blogg sa...

AHAHAHA..

Kongressman: Länge sedan jag såg så många fulla människor 15:00 på en eftermiddag!

Joao: You're more excellent then me man!!!!

Ricardo: Tudo bem..tudu bom...tudo bem..tudo bom!!!